BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, June 25, 2011

Kembali dr KeHilangAn...

KEMBALI???....

YA!...
aku sudah kembali slps 3 bulan aku tak tulis apa2 kat sini....
Oh how dare i didn't post anything here for such a long time(entah betul ke tidak english aku nih)....
agak rindu terasa sudah lama tidak bersua...tapi kenapa ye...

Apa pulak kene mengena dengan kehilangan nih...
perlu ke aku bagitau kisah sedih ni ah....
em...nak bagitau ke tak...
aku dah lama rahsiakan benda nih...
member2 aku pun tak tau...
classmate pun tak tau....
ada jugak laa yang dapat tau...hehehe...

Ok lah...
aku bagitau gak lah kat sini...
sebenarnya 3 bulan yang lalu...
pada 16hb Mac 2011.....
my only laptop hilang dikebas orang....
dlm bilik...huhuhu...kes pecah masuk bilik.....




Haa...nih gamba ex-laptop 





So...suma benda yang ada dalam laptop tuh...
assignment, gambar2 kenangan family dan rakan2 matrik dan rakan2 UTM dan kenangan LM dll abis hilang....
so...aku sunyi sepi dari dunia blogging nih...

Huh....sekarang kat rumah dah....cuti sem...rase rindu nak menaip....so....
AKU MENAIP LAGI!!!

p/s : jaga harta benda elok2 k....

9 comments:

  1. la..kesiannye ko nazri..sabar jela, ade hikmah semua ni jadi..

    ReplyDelete
  2. sabo jer la,, ku pun pernah.. 2 kali.. :(

    ReplyDelete
  3. huhuhu...xde rezki kan....nak wat camner....:(

    ReplyDelete
  4. macamne rasanya dapat kembali blog? haha..

    ReplyDelete
  5. hahaha...kompem arr...terubat kerinduan dihati nih.....:D

    ReplyDelete
  6. sukanya saya....hehehehe....

    ReplyDelete
  7. owhh.. ilang laptop??
    xpa2..

    anyway.. slmt kmbali..
    rindu nak bw kat sni..
    haha~

    ReplyDelete
  8. InsyaAllah akan post lebih byk post...hehehe...rindu ye...:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

papan kenyataan

Murid-murid kesayangan

Selamat datang