BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, March 7, 2011

Dipaksa memFolo blog....grrr!!!


Assalamualaikum wbt....

korang pernah tak dipaksa memfolo blog......
aku rase sume yang bergelar blogger mesti pernah kan.....
aku bengang btul lah dengan blogger2 yang camni....
dia melawat....pastu tulis kat Shoutmix suruh folo dia....

who the hell are you....

ko dtg then suruh folo....
bukan ko folo aku pun......
bukanlah aku nak sangat blog aku nih di folo.....
tapi takkan lah ko sanggup buat camtu....
tak malu ke?

untuk pengetahuan.....aku nih memilih gak blog yang aku nak folo....
so....blog2 yang aku folo tu adalah blog yang terpilih....
sape yang datang and letak link aku akan tengok....
kalo aku minat aku folo lah......bukan secara terpaksa.....
tapi kalo macam kes nih....sori ah....aku takkan terjah pun blog kau....



tengok yang dalam bulatan kuning tu.....
sori ah ye....aku reveal terus sape2 yang buat nih....
dia nih bukan lah follower aku....tp dtg suruh folo plak....
bukan sekali.....banyak kali plak tu letak link kat sini.....

Ouke!....tu je kot yang aku nak cerita....

p/s: sori kasar skit.....jiwa masih berasap nih......

11 comments:

  1. follow memollow perlu dgn sukarela, tp kadang2 kita perlu membalas balik org yg follow kita untuk mengeratkan hubungan sesama blogger.

    ReplyDelete
  2. sabau,sabau~~ kalau hal cmni, ignore je...

    ReplyDelete
  3. shameel:

    betul2.....tp kalo kes ni mcm dia nak paksa org pegi folo dia lak...padahal dia bkn folo pun...

    IQ:

    hehehe....tgh sabar nih...ignore je....tp saje je...nak wat entry psl nih....bia dia rase....

    ReplyDelete
  4. hehehehehehehehe....................
    waaa.....ada org marah..........miggu ini minggu terbakar ekk????

    gurau je....betul tuh..biar je...tapi mmg tindakan berani lah awak neh..

    "RINDU JUGA ORG DISANA"

    ReplyDelete
  5. kira trex ni bertuah r ni??? heheh.. gurau je... btw... benda cmni just biar la.. kl xske org tngl msg centu kat shoubox buang je shoutbox tu... settle... selalu je dpt msg centu kat shoutbox tp just biar.. tu laaa jln idup blogger... heheheh..

    peace no war =)

    ReplyDelete
  6. Tulip:

    hehehe....dah cool dah....
    RINDU ORG DISANA?

    org mane?.....hehehe...

    athirah:

    em...betul2....kalo minat aku folo laa....kalo tak minat kompem ar tak....hekhekhek....

    ReplyDelete
  7. arghhh aku slalu kena. kekadag ad yg post camni, ' u folo me, n i folo u back'.. mmg betol2 WTF..

    bukan lah demand sgt nk tggu org folo kita dhulu, bru kita g folo org lain. bkn cam tu. tp, kalau memaksa cam tu, sape x panas kan??

    ReplyDelete
  8. hehehe.....org bumi......

    =P

    ReplyDelete
  9. Betul ckp yua....so beringat2lah....kalo nak dptkan folower skalipun xpyh ah lebih2 cam2 sampai menyakitkan hati orang lain...

    segala nasihat atau komen yang diberikan aku akan terima....mungkin entry nih agak kurang ajar tp just nak bg dia tahu perasaan org lain gak....

    ReplyDelete
  10. hah!!! naseb bek da folow ak.kalau tak ak pon pakse!! wakakakakkakakakkak

    ReplyDelete
  11. weyh nazri...aku xkire jugak, aku nak gak suh ko follow (cool)blog aku..hehehe..follow eh!.follow la..follow la... wkwkwkwkwkw

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

papan kenyataan

Murid-murid kesayangan

Selamat datang